„Megal“ postoji na našem tržištu već punih 20 godina, u oblasti prozivodnje metalnih proizvoda i galanterije različite namene. Tokom godina, firma se fokusirala na izradu proizvoda koji nude odličan kvalitet po prihvatljivoj ceni. Ovaj način poslovanja utemeljen na kvalitetu, obezbedio je „Megal“-u sigurnu poziciju na tržištu.

Od samih početaka, radimo na usavršavanju tehnika proizvodnje, osavremenjavanju mašinskog parka, povećavanju kapaciteta proizvodnje, kao i edukaciji kadra u skladu sa najsavremenijim evropskim tokovima.

Vremenom, „Megal“ je usko specijalizovan za opremanje arhivskog, magacinskog i prodajnog prostora. Za vecinu nasih proizvoda obezbedili smo vazece ateste izdate od strane akreditovanih institucija sto predstavlja jos jedan dokaz kvaliteta proizvoda. Nabavkom novih mašina smo prerasli u preduzeće za proizvodnju svih metalnih proizvoda.


U svom poslovanju se trudimo da negujemo kvalitetne odnose na kupcima, dobavljačima i svojim zaposlenima. Dugogodišnja saradnja, poverenje i proveren kvalitet predstavljaju temelje poslovne politike “Megala”, ali i ciljeve kojima ce on težiti u budućnosti.